online marketeer - romy

Romy

Mensen beschrijven mij vaak als analytisch en creatief. In online marketing kan ik deze combinatie van eigenschappen optimaal benutten. Het liefst houd ik mij bezig met e-mail marketing, CRM en data-analyse. Maar ik draai zeker mijn hand niet om voor een SEO, copywriting of een social media opdracht. Mijn nieuwsgierigheid en brede interesse zorgen ervoor dat ik verder denk en tot nieuwe inzichten kan komen.

De snelle veranderingen en uitdagende projecten in online marketing creëren voor mij een interessant werkgebied, waarin ik mijzelf wil blijven ontwikkelen.
Een traineeship was voor mij de perfecte manier om mijn potentie volledig te verkennen. Ik ben bij Online Koplopers gekomen en heb dankzij het team van senior marketeers mijn kennis over online marketing verbreed. Ik wil graag deze kennis inzetten om samen met opdrachtgevers groei te realiseren en bedrijfsdoelstellingen te behalen.

‘Wie wil zoekt een mogelijkheid, wie niet wil zoekt een reden.’ is een van mijn favoriete spreuken. Het sluit aan bij mijn karaktereigenschappen om niet zomaar op te geven. Uitdagingen ga ik niet uit de weg, maar ga deze graag vol energie en resultaatgericht aan.

Romy inschakelen?

Opdrachten waar Romy aan heeft gewerkt