Michael

Hi, ik ben Michael. Ik begeleid en ondersteun de junior- en medior online marketeers tijdens hun inhuurperiode. Mijn taak? De Koploper bij jou op locatie altijd op scherp zetten. Dat begint bij de onboarding, waarbij we samen zorgen voor een goed uitgedacht plan met realistische doelstellingen.Hierdoor slaan we met Online Koplopers een brug tussen het inzetten van junior- en medior inhouse marketeers en het beantwoorden van complexe of strategische vraagstukken. Is er meer specialistische kennis nodig tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden? Dan verbind ik de marketeer op locatie met de juiste specialist.

Ik vind het mooi om te zien dat onze Koplopers staan te springen om aan de slag te gaan en het verschil te maken binnen jouw organisatie. De gretigheid waarmee verbeterpunten worden opgespoord geven karakter aan deze nieuwe generatie marketeers. Het is mijn verantwoordelijkheid om structuur in het web van alle ideeën aan te brengen zodat we een Online Koploper zo efficient mogelijk in kunnen zetten.

Ik zie het daarnaast als een uitdaging om collega marketeers te inspireren met nieuwe inzichten en een community-gevoel te creëren bij Online Koplopers. Hierbij staat kennis delen centraal. Alleen zo kunnen we er voor zorgen dat we onze opdrachtgevers mee kunnen nemen in de digitale wereld en hierin samen kunnen groeien.

Email Michael

Opdrachten waar Michael aan heeft gewerkt