MICHAEL

Dat ik online marketeer wilde worden wist ik eigenlijk altijd al, alleen duurde het even voordat ik bewust tot deze conclusie kwam. Ik ben altijd digitaal bezig en houd er erg van om te kunnen nadenken over de groei van een bedrijf. Toen ik zag hoeveel energie het groeien van mijn eerste e-commerce store me gaf wist ik zeker dat ik in de marketing goed zat.

Het geeft me ontzettend veel voldoening om een creatieve strategie uit te bouwen, live te zetten en de mensen daadwerkelijk door mijn funnels te zien navigeren. Hierna gebruik ik data om te bepalen welke verbeteringen ik door kan voeren, waardoor er nog betere resultaten worden behaald. Online Koplopers is de perfecte plek om mijn growth marketing skills naar een nog hoger niveau te tillen.

Het fijnste aan de wereld van online marketing vind ik de snelheid en constante vernieuwing. Er bestaat geen perfecte manier om een strategie op te zetten. Hierdoor kan ik mijn creativiteit volop gebruiken om complexe problemen op te lossen en lekker veel te experimenteren! :rocket:

Email Michael

Opdrachten waar Michael aan heeft gewerkt