MARIJN

Ik ben Marijn: een enthousiaste, creatieve en gedreven Growth Marketeer. Na mijn studie ‘Digital Business Concepts’ ben ik me middels trainingen van GrowthTribe en diverse opdrachten bij bedrijven gaan specialiseren in Growth Marketing.

Het doel van een Growth Marketeer is het vinden van de meest effectieve en efficiënte manier om een bedrijf te laten groeien. Dit omvat vaak snelle experimenten op verschillende marketingkanalen, constante aandacht voor productontwikkeling en een voortdurende focus op de doelgroep en de gebruiker. 

Om te kunnen excelleren als Growth Marketeer liggen mijn interesses en capaciteiten breed; van salesfunnel-optimalisatie tot het creëren van aansprekende visuals en van social media campagnes tot SEO, SEA, A/B testing en het analyseren van data.

Ik denk graag (met een creatieve invalshoek) mee over strategische vraagstukken, de algehele merkbeleving en ben een ontzettende voorstander van kennisdeling. Ik heb een passie voor start-ups, scale-up’s en technologische ontwikkelingen. Verder ben ik leergierig, ondernemend en sta ik altijd open voor een nieuw avontuur. 

Email Marijn

Opdrachten waar Marijn aan heeft gewerkt