FANNY

Ik ben een enthousiaste, energieke en gedreven online marketeer. Na mijn studie in de specialisatie digitale media, is mijn online marketing kennis en ervaring sterk gegroeid door trainingen van Online Koplopers en het werken aan zeer diverse opdrachten bij verschillende bedrijven.

Mijn interesse en capaciteiten liggen breed; van social media posts en grafisch ontwerpen tot teksten schrijven, SEO, SEA en data analyseren en optimaliseren. Ik vind het interessant om na te denken over het totaalplaatje dat een merk uitdraagt naar de buitenwereld. Goede communicatiemiddelen vullen elkaar aan en versterken elkaar en het is belangrijk dat geen kans onbenut blijft!

Ik ben creatief en denk graag buiten de vaste kaders. Dit levert interessante nieuwe invalshoeken en ideeën op. Ik ben graag bezig met websites, social media en het visuele plaatje van een bedrijf/merk. Maar het meten van alle online data en het optimaliseren hiervan vind ik net zo belangrijk!

Mensen omschrijven mij als vrolijk, sociaal en een doorzetter, mijn motto is dan ook; ‘wees altijd vrolijk, er komt vanzelf wel een goede reden!’. Ik werk dan ook graag in een werkomgeving waar ruimte is voor gezelligheid!

Email Fanny

Opdrachten waar Fanny aan heeft gewerkt