Search Engine Advertising 2018-02-26T17:36:43+00:00

Search Engine Advertising

Interesse in een SEA specialist?

Search Engine Advertising (SEA)

SEA is een kerncomponent van online marketing. SEA is namelijk het gericht adverteren op het netwerk van zoekmachines en de daarbij behorende websites.

Potentiële bezoekers zien de advertenties wanneer zij zoeken naar relevante zoekwoorden, of wanneer zij zich bevinden op vooraf gespecificeerde websites. Internetgebruikers zien de advertenties niet als zij niet overeenkomen met de eisen van de adverteerder.

SEA is een zeer efficiënte vorm van adverteren, er wordt alleen betaald als gestelde doelen worden behaald. Doelen kunnen uiteenlopen van het creëren van brand awareness en het genereren van verkeer tot het behalen van conversies.

Door SEA campagnes slim op te zetten, worden potentiële bezoekers met verschillende advertenties bereikt. Dit gebeurt via verschillende kanalen als tekst, beeld en mobiel. Hierdoor bezoeken mensen eerder de geadverteerde website. Ook kunnen eerdere bezoekers opnieuw getarget worden om terugkeer naar de website te stimuleren. En het mooie is, alles is te meten.

De mogelijkheden van SEA zijn bijna eindeloos. Met Online Koplopers benut jij deze mogelijkheden

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem dan snel contact op!