Loading...
Over ons 2018-02-20T15:26:47+00:00

Haal alles uit jouw groeipotentieel met Online Koplopers!

De wereld van online marketing groeit met de seconde en innovaties volgen elkaar razendsnel op. Gek genoeg zijn er nog onvoldoende voltijd opleidingen die studenten klaarstomen voor het online marketingvak, terwijl de vraag naar online marketing professionals alleen maar toeneemt. Het is frustrerend als de online groei stagneert door gebrek aan kennis, tijd en talentvolle online marketeers. Een frisse blik en input van een goede digital young professional kan dan een wereld van verschil maken.

Online marketingbureau DBOM en Online Koplopers hebben daarom de handen ineen geslagen. Wij willen bedrijven de structurele zekerheid geven dat er geen omzet wordt misgelopen door gebrek aan online marketing kennis of tijd. In de Koplopers Academie geven wij zeer praktische 2-daagse trainingen of trainingen van 4 dagdelen. Als organisaties niet de tijd of medewerkers hebben om getraind te worden biedt Koplopers Inhouse uitkomst. Tegen een zeer scherp tarief komt een van onze online marketeers alle online marketing vraagstukken bij jou op kantoor oplossen!

Koplopers Academie
We zien om ons heen dat veel trainingen met enthousiasme worden gevolgd, maar de toepasbaarheid vaak beperkt is. De kennis en vaardigheden die je tijdens de training hebt opgedaan verdwijnen langzaam naar de achtergrond. Wij pakken het anders aan in de Koplopers Academie. Wij geven zeer praktische trainingen en bieden de garantie dat deze voor zowel de korte als lange termijn toepasbaar is. Dit doen we op de volgende manieren.

  • Praktische training door echte online marketing specialisten.
  • Het gebruik van een eigen case zodat we direct voor jouw bedrijf aan de slag gaan.
  • Gratis lidmaatschap van een community waarin senior online marketeers gratis advies kunnen geven na de training.

Koplopers Inhouse
Veel organisaties missen de tijd of kennis om alles uit hun online groeipotentieel te halen. Een online marketing bureau inschakelen is vaak te duur en er zijn geen medewerkers die getraind kunnen worden in het online marketing vak. Koplopers Inhouse biedt dan uitkomst. Wij leiden talentvolle young professionals op tot volwaardig online marketeer. Na hun opleidingsperiode kunnen zij tegen zeer scherpe tarieven worden ingezet om bij organisaties op de werkvloer diverse online vraagstukken op te lossen. Bovendien staan ze voortdurend in contact met het full service online marketing bureau DBOM. Zij bieden extra support, en dit zit allemaal bij het tarief inbegrepen!

  • Door een nauwkeurige selectie worden de meest talentvolle young professionals opgeleid tot online koploper.
  • Elke Online Koplopers krijgt een senior online marketeer toegewezen zodat organisaties verzekerd zijn dat alle online vraagstukken kunnen worden opgelost.
  • Online koplopers kunnen voor korte tijd worden ingezet, maar bij wederzijds goedvinden ook op den duur worden overgenomen.

De Koplopers Academie

De Online Koplopers Academie vormt een brug voor young online marketing professionals tussen hun opleiding en de praktijk. Online marketeers in spe worden opgeleid door DBOM waarbij ze direct hun theorie in de praktijk brengen. Daarna krijgen ze de kans hun online marketing carrière een kick start te geven door bij een of meerdere bedrijven aan zeer uiteenlopende online marketing opdrachten te werken.

Unieke methode

De Koplopers leermethodiek is uniek en zorgt ervoor dat onze online marketeers in korte tijd worden klaargestoomd tot junior online marketeer en voor diverse online marketingvraagstukken inzetbaar zijn. Om ervoor te zorgen dat het online potentieel van onze partners optimaal wordt benut hebben de Koplopers altijd een senior online marketeer tot hun beschikking om senior vragen te beantwoorden.

De beste oplossing voor online marketing.

Word een Koploper of maak gebruik van één van onze Koplopers en haal het maximale uit jouw groeipotentieel!

De beste werknemers

Een echte Koploper

Onze nauwkeurige selectieprocedure zorgt ervoor dat alleen de meest talentvolle online koplopers worden geselecteerd

Inspirerende werkplekken

Hard werken + Fun

Onze trainingsfaciliteiten en werkplekken zijn inspirerend en zorgen voor een ideaal startschot van je online carrière!

De beste matches

Samen naar succes

Wij zorgen dat de Koplopers en onze klanten zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak een ideale match zijn

0
Geholpen Opdrachtgevers
0
Online Koplopers
0
Geslaagde Projecten