Online Marketing Uitbesteden

Wil jij graag aan de slag gaan met online marketing maar heb je hier zelf geen tijd voor of heb je niet de juiste kennis in huis? De online marketing werkzaamheden uitbesteden is dan dé perfecte oplossing. Zo houd jij genoeg tijd over voor andere werkzaamheden en weet je zeker dat een professional hiermee aan de slag gaat.

Wil jij jouw online marketing uitbesteden? Online Koplopers biedt junior en medior online marketeers aan tegen een aantrekkelijk uurtarief! 

online marketing uitbesteden

Online marketing uitbesteden kosten

Hoeveel kost het om online marketing uit te besteden?

Bij Online Koplopers betaal jij nooit teveel om jouw online marketing werkzaamheden uit te besteden. Wij hanteren uurtarieven tussen de €45 en €60, afhankelijk van de opdracht. Wij kijken samen met jou waar jouw organisatie behoefte aan heeft. Zo kunnen we de kosten perfect laten aansluiten bij de werkzaamheden die er gedaan worden en betaal jij nooit teveel!

Waarom online marketing uitbesteden bij Online Koplopers?

Er zijn ontzettend veel online marketing bureaus waar je uit kunt kiezen, maar bij wie ga je de digitale marketing uitbesteden? Het kan erg moeilijk zijn om de juiste match te vinden. Het verschilt natuurlijk bij elke online marketing bureau wat hun sterke punten zijn. Het is daarom erg belangrijk om te kijken naar wat goed bij jouw bedrijf past. Om het jou wat makkelijker te maken, hebben wij een overzicht gemaakt met onze sterke punten. Zo kun jij direct zien of wij een goede match voor jouw organisatie zijn.

Crème de la crème

Onze online marketing specialisten doorstaan een strenge selectie. Kwaliteit is ontzettend belangrijk voor ons. Daarom volgen onze online marketing specialisten standaard een traineeship voordat ze bij onze klanten aan de slag gaan. Zo kunnen wij garanderen dat onze specialisten de juiste kennis in huis hebben. Daarnaast krijgen onze online marketeers ook maandelijks een training om continu op de hoogte te blijven van de nieuwste digitale ontwikkelingen. Je krijgt bij ons de crème de la crème!

Juiste match

Ons team bestaat uit zowel junior als medior inhouse online marketeers. Zo kunnen wij de juiste online marketing specialist inzetten bij de daarbij behorende werkzaamheden. Wij kijken naar de behoeftes van jouw organisatie en zetten hier vervolgens de juiste online marketing specialist voor in. Je krijgt bij ons altijd een op maat gemaakte online marketing oplossing.

Lage uurtarieven

Wij vinden de prijs-kwaliteit verhouding erg belangrijk. Je krijgt bij ons senior kwaliteit tegen junior tarieven. Je betaalt voor een junior of medior online marketeer, maar je krijgt de kennis van een senior online marketeer. Wij hebben een heel online marketing team achter ons met senior marketing specialisten. Zo kunnen wij bij complexe of strategische vraagstukken altijd sparren met onze senior online marketeers. Denk bij het uitbesteden van jouw online marketing aan een uurtarief tussen de €45 - €60.

Flexibiliteit

Jij bepaalt bij ons zelf hoe lang jij jouw online marketing wilt uitbesteden en zit niet vast aan een contract voor een langere periode. Het is bij ons mogelijk om maandelijks op te zeggen. Het is ook mogelijk om de marketeer over te nemen als de samenwerking goed bevalt van beide kanten. Zo kun jij eerst kijken of de online marketing specialist voldoet aan jouw verwachtingen en eventueel een samenwerking voor een langere tijd aangaan.

Hoe kunnen we jouw doel bereiken?

google

SEO

binnen drie maanden vindbaar in Google.

speaker

SEA

bovenaan in Google door advertenties.

web

Web analytics

van data naar concreet online advies.

floppy

Social media

aanwezig én zichtbaar op social.

ruler

Content marketing

autoriteit verhogen met treffende content.

rocket

Online strategie

betere resultaten met een haarscherpe online strategie.

worker

Programmatic Advertising

target je doelgroep nog beter met online ads!

email

E-mail marketing

omzet verhogen met direct mailing.

Hoe haal je een Online Koploper in huis?

Oriënterend gesprek

Tijdens de oriëntatie bespreken we jouw wensen en onderzoeken we in hoeverre onze Online Koplopers aansluiten op jouw organisatie.

Voorstel & introductie

Na ons oriënterend gesprek selecteren we de beste match uit ons team voor jouw organisatie. Deze Online Koploper stellen we aan je voor.

Start pilot samenwerking

Een goed begin is het halve werk. Onze Online Koploper draait een maand mee in jouw organisatie om te kijken of de match ook inderdaad juist is.

Klaar voor de lancering?

Gedurende de pilot bespreken we of de match klopt. Zo ja? Dan starten we de samenwerking. Zo nee? Dan zoeken we een andere, geschikte match voor je.

Wil jij jouw online marketing uitbesteden?

Wil jij graag internet marketing uitbesteden aan een professioneel online marketing team tegen een laag uurtarief? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Geef ons een belletje of kom eens langs bij ons op kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Laten we samen kijken wat we voor jou kunnen betekenen! Geen zorgen. Je zit nergens aan vast. Denk jij er na het gesprek anders over dan wij? No worries, even goede vrienden!

IK WIL MEER WETEN

Wat zegt de klant over ons?

online marketing uitbesteden kosten

“Online Koplopers heeft ons heel goed geholpen in de zoektocht van een goede aanpak en het opzetten van de online marketing (SEO, SEA).

Ze hebben ons geholpen te letten op de details en ons scherp te houden. Super!”

Jeroen MinderhoudE-commerce Manager Home Made By

“Online koplopers heeft een mooi concept. Zo vind je alle specialistische kennis onder één dak. En vind je snel de kwaliteit waar naar je op zoek bent.”

NickEigenaar Flow

“Het fijne van de samenwerking met Koplopers is dat zij meedenken met onze organisatie. Wij leren erg veel van de beschikbare methodes op het gebied van online marketing. Het op kantoor aanwezig zijn maakt echt het verschil. Een marketeer die echt part of the team is hebben we nog niet eerder meegemaakt in eerdere samenwerkingen!”

Dario di BellaHead of Tech Directsale

“Online koplopers werkt efficiënt en flexibel, zij hebben de specialistische kennis die mij op het gebied van online ontbreekt. Ik zou ze zeker aanraden bij online uitdagingen en vraagstukken!”

Ed LugtigheidFranchisenemer McDonald’s

“Soms weet een ander nog beter wat bij je past dan jij zelf. Mijn tijd bij Dr. Oetker beviel van beide kanten zo goed dat ik inmiddels in loondienst ben bij Dr. Oetker! Zonder Koplopers was deze goed match nooit op m'n pad gekomen.”

Marlies BlomDigital Content Marketeer Dr. Oetker

“Mooie tent met goeie mensen. Samenwerking met Online Koplopers heeft onze online strategie en leadgeneratie in een enorme stroomversnelling gebracht. Overweeg je Online Koplopers in te zetten? Wil je hierover praten en heb je een nieuwe printer of MFP nodig, dan moet je zeker even contact met mij opnemen.”

Dirk MuntendamCSSD & Marketing Directorm KYOCERA

“Een fijne samenwerking waarbij we de ultieme combinatie ervaren van een online marketeer op de werkvloer met de back-up van een online marketingbureau voor strategie en complexe vraagstukken.”

Chantal DrioelManager Digital Happinez

“Even tijdelijk voor een specifiek project een online marketeer toevoegen aan je team. Het kan. En dan is het ook nog iemand die met een frisse blik naar de klant uitdaging kijkt en niet bang is om open en direct te zeggen: dit kan beter, dit kan scherper. Dat is wat Online Koplopers voor ons betekent. Kortom: bij een volgende gelegenheid, bellen we weer!”

Floris VennemanPlusZorg

Bekijk onze Instagram feed

Wil je op de hoogte blijven van online marketing trends en het laatste nieuws van Online Koplopers? Volg ons dan op Instagram!