Online Marketing Traineeship

Het Online Koplopers Traineeship is een echte lancering van je digitale carrière! Gedurende 6 tot 12 weken (6 weken opleiding en maximaal 6 weken praktijk) leer je de basics van diverse online marketing disciplines. Je wordt opgeleid door specialisten van online agencies DBOM, 3sixtyfive, Costercopy & Hellodialog. Je werkt direct mee aan uiteenlopende vraagstukken voor echte opdrachtgevers, onder begeleiding van onze trainers.    

Na de opleidingsperiode ben je een online marketing specialist van Online Koplopers en zet je jouw opgedane kennis in bij een of meerdere bedrijven op locatie. In deze fase krijg je extra ondersteuning van onze senior specialisten op afstand en kom je maandelijks terug voor aanvullende trainingen om koploper te blijven!

Online Marketing Traineeship

Hoe je leert

Uit onderzoek blijkt dat praktisch uitvoeren, adviseren, presenteren en discussiëren de meest effectieve manieren van leren zijn. Het Koplopers Traineeship is gebaseerd op dit model en maakt gebruik van de Koplopers leercirkel. De eerste 9 weken van het Koplopers Traineeship bestaat uit verschillende leerblokken waarin deze leercirkel wordt doorlopen.

Wat je leert

We leven in een omnichannel wereld, waardoor een omnichannel marketing aanpak nodig is om online succes te boeken. Daarom wordt je in het Online Koplopers Traineeship generalistisch opgeleid. Dat betekent dat je na de opleiding over verschillende online marketing disciplines heen kunt kijken en synergie ziet tussen verschillende kanalen.

google

SEO

binnen drie maanden vindbaar in Google.

speaker

SEA

bovenaan in Google door advertenties.

web

Web analytics

van data naar concreet online advies.

floppy

Social media

aanwezig én zichtbaar op social.

ruler

Content marketing

autoriteit verhogen met treffende content.

rocket

Online strategie

betere resultaten met een haarscherpe online strategie.

worker

Programmatic Advertising

target je doelgroep nog beter met online ads!

email

E-mailmarketing

omzet verhogen met direct mailing.

Waarom een Online Koplopers traineeship?

Als Koploper krijg je online marketingtraining waarbij je direct de theorie in praktijk brengt.

Krijg elke maand aanvullende trainingen om aan kop te blijven.

Professionele begeleiding zodat jij optimaal kan presteren.

Je online marketing carrière gaat vliegend van start doordat je bij verschillende bedrijven aan uiteenlopende opdrachten werkt.

Zij gingen je voor

“Ik heb bij Online Koplopers enorm veel geleerd. Niet alleen bij de trainingen, maar juist ook bij de klant. Door de vele verschillende opdrachten, weet ik nu elk product of service sterk in de markt te zetten."

Noortje van WarmerdamOnline Koploper

“Als je ambities hebt en het jou wat lijkt om bij diverse klanten en branches heel snel heel waardevolle ervaring op allerlei Online Marketing vlakken op te doen én als je geen hekel hebt aan legendarische vrijmibo’s en team uitjes, dan móét je bij OK komen werken.”

IsiOnline Koploper

“Werken bij Online Koplopers is de perfecte start voor een online marketeer. Je gaat: veel leren in een korte tijd, leert enthousiaste mensen kennen en werkt voor toffe klanten. Wat wil je nog meer!"

MitchelOnline Koploper

Wat we van jou vragen

 • 0 tot 2 jaar werkervaring
 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding
 • Ondernemend, pro-actief en leergierig
 • Aantoonbare affiniteit met het online marketing vak

Wat we jou te bieden hebben

 • Diverse online marketing certificaten
 • Training door senior online marketing specialisten
 • Inspirerende werkomgeving waar plezier en zelfontwikkeling centraal staat
 • Fulltime arbeidscontract met marktconform salaris na afronding van het traineeship
 • Ruime opleidingsvergoeding
 • Reiskostenvergoeding
 • Macbook Pro
 • Een startschot van je digitale carrière

Selectieprocedure
De selectieprocedure bestaat uit 3 onderdelen: eerst vragen we je om een aantal gegevens in te vullen en korte games te spelen. Dat is weer eens wat anders he?! Vervolgens nodigen we je uit om een korte videopitch toe te sturen. We eindigen met een assessment bij ons op kantoor en een gesprek met de managing director en online marketing manager. Waar wacht je nog op? Solliciteer direct!

Startdatum: 6 september 2021
Locatie: Phoenixstraat 4, Haarlem 

*Na de opleidingsperiode werk je bij opdrachtgevers op kantoor in de Randstad

Solliciteer direct

Je staat op het punt om te solliciteren voor het Online Koplopers traineeship. Leuk!

Tijdens de sollicitatieprocedure gaan we je vragen om een aantal korte games te spelen. Deze games geven je de mogelijkheid om ons inzicht te geven in jouw potentie, talenten en persoonlijkheid. Bovendien zorgen ze ervoor, dat iedereen een gelijke kans heeft door iedereen die solliciteert te evalueren op basis van objectieve kenmerken.

Omdat we van transparantie houden, ontvang jij de resultaten van de games natuurlijk ook. Houd er rekening mee dat de sollicitatieprocedure ongeveer 15 minuten in beslag neemt en je volledig gefocust wilt zijn. Je wilt die games natuurlijk wel goed spelen 😉

Veel succes!

Solliciteer direct!