Online Marketing met Online Koplopers

Team van Online koplopers marketing detachering

Online marketeers zijn hard nodig

Steeds meer mensen oriënteren of kopen online. Of het nu om witte sokken, een beleggingsadvies of boodschappen gaat, de online branche groeit. Steeds meer organisaties realiseren zich dat hun online vindbaarheid en impact steeds belangrijker wordt, waar goed gekwalificeerde online marketeers voor nodig zijn.
Het conservatieve HBO/WO opleidingswezen schiet ernstig tekort in het opleiden voor dergelijk ‘nieuwe’ beroepen. Een ernstig tekort aan betaalbare en gekwalificeerde online marketeers is het gevolg. Gek

genoeg willen heel veel net afgestudeerde talenten het online marketing vak in, maar komen ze niet aan een baan. Bedrijven zitten niet te wachten op online marketeers die het vak nog moeten leren.

De missie van Online Koplopers

Online Koplopers heeft de missie om een brug te vormen tussen opleiding en praktijk, en betaalbare online marketing krachten aan te bieden. Dit doen ze door een opleidingstraject aan te bieden bij online marketing bureau DBOM, waarbij ze talentvolle jongeren klaarstomen voor het online marketing vak. Hierna zet Online Koplopers ze in tegen zeer scherpe tarieven, waarbij ze tijdens hun inhuurperiode extra advies, training en een kwaliteitscontrole krijgen van senior online marketing specialisten. De trainees worden hierdoor steeds beter, maar tegelijkertijd is dit een kwaliteitswaarborg voor de bedrijven waardoor ze zijn ingehuurd.

Wat doet Online Koplopers

Online Koplopers zet online marketeers in voor tijdelijke of uiteindelijk vaste aanstelling. Ze zetten talentvolle young professionals in als SEO, SEA, Content, social media, Analytics, CRO, en/of E-mail marketing specialist. Zij hebben ervaring bij diverse opdrachtgevers en krijgen tijdens die opdrachten extra advies en ondersteuning van senior online marketeers van online marketing bureau DBOM. DBOM heeft 20+ jaar ervaring en is als back-up dus een kwaliteitswaarborg. Voor klanten als Dopper, Cisco Systems, Alpha security, Freelancer.nl, PAO Leiden en Home Made by vult Online Koplopers complexe online marketing vraagstukken in of zetten ze zelfs de hele online marketing afdeling op.

De voordelen ten opzichte van een solo freelancer

Als we deze constructie afzetten tegen een solo freelancer heeft dit vele voordelen. Solo freelancers zijn lang niet altijd up to date van de nieuwste technieken in deze razendsnel veranderende markt. Bovendien hebben freelancers tot circa €60 per uur niet de ‘strategische bagage’ die vaak nodig is om goede online keuzes te maken. Het ervaren bureau heeft die bagage wel. En laten we eerlijk zijn, een heel team met senior specialisten weet altijd meer dan 1 freelancer.

De voordelen ten opzichte van een online marketing bureau

Een online marketing bureau heeft de ervaring die nodig is om online groei te realiseren maar zit op afstand en is ontzettend duur (€85+ per uur). In de paar uur per maand die een online marketing bureau aan jouw online marketing besteed kunnen niet de nodige slagen worden gemaakt om echt voortgang te boeken. Door die afstand is communicatie bovendien moeizamer en wordt online marketing minder effectief ingezet.

Online Koplopers: voor wie?

De Online Koplopers constructie is uitermate geschikt voor veel Startups en MKB die nog geen uitgebreide online marketing afdeling hebben. Ook voor sommige multinationals die hun online marketing afdeling willen uitbreiden met betaalbare krachten, is Online Koplopers een uitkomst. Tegen een scherp tarief huur je namelijk een ijzersterke online markerteer in, maar krijg je ook extra senior ondersteuning van het full service online marketing bureau op zowel uitvoerend als strategisch vlak. Online Koplopers biedt daarmee een garantie dat alle online marketing vraagstukken optimaal worden ingezet.

2018-06-18T13:59:55+00:00