Online Marketing Detachering

Ben jij op zoek naar een online marketing specialist maar wil jij niet direct een contract aanbieden of vastzitten aan financiële en administratieve risico’s die er zijn wanneer je werknemers zelf aanneemt zoals:

  • Kosten wanneer een werknemer ziek is
  • Vastzitten aan een contract wanneer het geen juiste match blijkt te zijn
  • Veel tijd kwijt zijn aan de administratie

Dan is het aannemen van een online marketeer bij Online Koplopers, een online marketing detacheringsbureau, een uitstekend alternatief!

online marketing detachering bureau

Wat is online marketing detachering?

Bij een online marketing detacheringsbureau neem je een online marketeer aan zonder de contractuele en financiële verplichtingen die je normaliter hebt bij het aannemen van een vaste werknemer. Je huurt een online marketing specialist in die bij het detacheringsbureau in loondienst is en sluit een contract af met het detacheringsbureau zelf en dus niet met de werknemer.

Waarom een online marketing detacheerder inhuren bij Online Koplopers?

Gespecialiseerd

Online Koplopers is gespecialiseerd in online marketing detachering. Dit is wat wij doen en waar wij goed in zijn.

Crème de la crème

Wij hebben hoogopgeleide online marketing detacheerders beschikbaar die waardevolle praktijkervaring hebben opgedaan. Onze online marketeers hebben een strenge selectieprocedure gevolgd. Naast een intensieve solliciatieprocedure en inhouse traineeship hebben ze ook maandelijks een training om up-to-date te blijven van de laatste inlichtingen en nieuwste innovaties binnen online marketing.

Juiste match

Onze online marketing detacheerders hebben elk hun eigen specialisatie. Van SEO en SEA tot social media en contentmarketing. Zo kunnen wij de juiste match maken tussen een online marketeer en een organisatie.

Supertarieven

Wij hebben voordelige online marketing detacheringskosten. Denk hierbij aan een uurtarief van €45 - €60, afhankelijk van de opdracht. Onze uurtarieven zijn gebaseerd op junior online marketing specialisten. Maar doordat wij een senior online marketing team achter ons hebben staan, krijg je senior kwaliteit voor een junior prijs.

Flexibiliteit

Jij bepaalt zelf hoe lang je een online marketing detacheerder nodig hebt. Je zit bij ons niet vast aan een contract van een jaar of langer. Je kunt bij ons maandelijks opzeggen. Het is ook mogelijk om de marketeer over te nemen als de samenwerking goed bevalt van beide kanten. Zo kun jij eerst kijken of de online marketing specialist voldoet aan jouw verwachtingen en eventueel een samenwerking voor een langere tijd aangaan.

Wanneer maak je gebruik van een online marketing detacheringsbureau?

Versterking van het online marketing team

Een online marketing detacheringsbureau wordt vaak ingezet wanneer je op zoek bent naar een online marketeer voor een korte of lange periode. Dit kan bijvoorbeeld zijn als je extra handjes nodig hebt bij een groot project of als je extra kracht in huis wilt halen en jouw online marketing team wilt vergroten. Dit kan voor enkele maanden zijn, maar ook voor enkele jaren. Het fijne aan detachering is dat jij zelf bepaalt hoe lang je iemand nodig hebt.

Tijdelijke online marketing functie opvullen

Je kunt een online marketing detacheerder inhuren wanneer je een tijdelijke functie wilt opvullen als jouw vaste online marketing specialist met verlof of vakantie is bijvoorbeeld. Dit geldt ook wanneer je in-between online marketeers zit. Het zou zonde zijn als alle online marketing werkzaamheden stil zouden komen te liggen totdat jij een vaste werknemer hebt gevonden om de functie te vervullen.

Wat zijn de voordelen van online marketing detachering?

Geen administratieve rompslomp

Het voordeel van het aannemen van een online marketeer bij een online marketing detacheringsbureau zoals Online Koplopers is dat je niet de administratieve rompslomp hebt die je anders wel zou hebben bij het aannemen van een vaste werknemer. Je hoeft je geen zorgen te maken om de kosten die je maakt wanneer een werknemer ziek wordt of wanneer het blijkt dat de online marketing specialist toch niet zo goed bij jouw organisatie blijft. Online Koplopers regelt dit namelijk allemaal zelf en betaalt de werknemer ook door bij ziekte en verlof.

Proefperiode

Online marketing detachering is een goede manier om te kijken of een bepaalde werknemer wel goed bij jouw bedrijf past. Je hoeft namelijk geen contract aan te bieden van een halfjaar of langer. Je kunt bij Online Koplopers maandelijks opzeggen. Zo kun je goed testen of de online marketeer aan jouw verwachtingen voldoet.

Mogelijkheid tot overname

Een ander groot voordeel van online marketing detachering is dat jij zelf bepaalt hoe lang je iemand nodig hebt. Detacheerders worden ingezet wanneer zij nodig zijn en voor hoe lang zij nodig zijn. Dit bepaal jij zelf. Dit kan dus voor een korte periode of voor een tijdelijk project zijn, maar ook voor enkele maanden of zelfs jaren. Bevalt de klik met de online marketing detacheerder zo goed? Dan is er ook de mogelijkheid om de specialist fulltime over te nemen en vast in dienst te nemen.

Hoe kunnen we jouw doel bereiken?

google

SEO

binnen drie maanden vindbaar in Google.

speaker

SEA

bovenaan in Google door advertenties.

web

Web analytics

van data naar concreet online advies.

floppy

Social media

aanwezig én zichtbaar op social.

ruler

Content marketing

autoriteit verhogen met treffende content.

rocket

Online strategie

betere resultaten met een haarscherpe online strategie.

worker

Programmatic Advertising

target je doelgroep nog beter met online ads!

email

E-mail marketing

omzet verhogen met direct mailing.

Hoe haal je een Online Koploper in huis?

Oriënterend gesprek

Tijdens de oriëntatie bespreken we jouw wensen en onderzoeken we in hoeverre onze Online Koplopers aansluiten op jouw organisatie.

Voorstel & introductie

Na ons oriënterend gesprek selecteren we de beste match uit ons team voor jouw organisatie. Deze Online Koploper stellen we aan je voor.

Start pilot samenwerking

Een goed begin is het halve werk. Onze Online Koploper draait een maand mee in jouw organisatie om te kijken of de match ook inderdaad juist is.

Klaar voor de lancering?

Gedurende de pilot bespreken we of de match klopt. Zo ja? Dan starten we de samenwerking. Zo nee? Dan zoeken we een andere, geschikte match voor je.

Wil jij een online marketeer inhuren bij een detacheringsbureau?

Wil jij graag een online marketing detacheerder inhuren bij een detacheringsbureau voor een korte of langere tijd tegen een laag uurtarief? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Geef ons een belletje of kom eens langs bij ons op kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Laten we samen kijken wat we voor jou kunnen betekenen! Geen zorgen. Je zit nergens aan vast. Denk jij er na het gesprek anders over dan wij? No worries, even goede vrienden!

IK WIL MEER WETEN

Wat zegt de klant over ons?

online marketing detacheringsbureau

“Online Koplopers heeft ons heel goed geholpen in de zoektocht van een goede aanpak en het opzetten van de online marketing (SEO, SEA).

Ze hebben ons geholpen te letten op de details en ons scherp te houden. Super!”

Jeroen MinderhoudE-commerce Manager Home Made By

“Online koplopers heeft een mooi concept. Zo vind je alle specialistische kennis onder één dak. En vind je snel de kwaliteit waar naar je op zoek bent.”

NickEigenaar Flow

“Het fijne van de samenwerking met Koplopers is dat zij meedenken met onze organisatie. Wij leren erg veel van de beschikbare methodes op het gebied van online marketing. Het op kantoor aanwezig zijn maakt echt het verschil. Een marketeer die echt part of the team is hebben we nog niet eerder meegemaakt in eerdere samenwerkingen!”

Dario di BellaHead of Tech Directsale

“Online koplopers werkt efficiënt en flexibel, zij hebben de specialistische kennis die mij op het gebied van online ontbreekt. Ik zou ze zeker aanraden bij online uitdagingen en vraagstukken!”

Ed LugtigheidFranchisenemer McDonald’s

“Soms weet een ander nog beter wat bij je past dan jij zelf. Mijn tijd bij Dr. Oetker beviel van beide kanten zo goed dat ik inmiddels in loondienst ben bij Dr. Oetker! Zonder Koplopers was deze goed match nooit op m'n pad gekomen.”

Marlies BlomDigital Content Marketeer Dr. Oetker

“Mooie tent met goeie mensen. Samenwerking met Online Koplopers heeft onze online strategie en leadgeneratie in een enorme stroomversnelling gebracht. Overweeg je Online Koplopers in te zetten? Wil je hierover praten en heb je een nieuwe printer of MFP nodig, dan moet je zeker even contact met mij opnemen.”

Dirk MuntendamCSSD & Marketing Directorm KYOCERA

“Een fijne samenwerking waarbij we de ultieme combinatie ervaren van een online marketeer op de werkvloer met de back-up van een online marketingbureau voor strategie en complexe vraagstukken.”

Chantal DrioelManager Digital Happinez

“Even tijdelijk voor een specifiek project een online marketeer toevoegen aan je team. Het kan. En dan is het ook nog iemand die met een frisse blik naar de klant uitdaging kijkt en niet bang is om open en direct te zeggen: dit kan beter, dit kan scherper. Dat is wat Online Koplopers voor ons betekent. Kortom: bij een volgende gelegenheid, bellen we weer!”

Floris VennemanPlusZorg

Bekijk onze Instagram feed

Wil je op de hoogte blijven van online marketing trends en het laatste nieuws van Online Koplopers? Volg ons dan op Instagram!