Als ik de eerste week van de Traineeship zou moeten beschrijven zou de term ‘learning by doing’ het eerste zijn wat bij me opkomt. Na pas een week heb ik kennis en vaardigheden opgedaan waardoor ik zelfstandig een Adwords campagne kan maken en optimaliseren. Theorie en praktijk komen tijdens dit Traineeship samen.

Voor echte klanten werken..

Na de kennismaking met de andere trainees en collega’s kregen we een duidelijke uitleg over het Koplopers programma en werd duidelijk uit welke (leer)blokken de negen weken durende Traineeship bestaat. Zo wist ik precies wat ik kon verwachten. Daarna gingen we meteen aan de slag met het eerste blok, het leren opbouwen van Search Engine Advertising campagnes. Tijdens dit blok leerden we de theorie aan de hand van de lessen van een Senior Online Marketeer. Daarna brachten we de opgedane kennis direct in de praktijk. We werkten aan bestaande cases waardoor je het idee hebt dat je echt voor een klant werkt. Na het maken van een case worden de resultaten van je werk besproken, krijg je feedback en is er ruimte voor vragen. Wat ik erg prettig vind is dat persoonlijke begeleiding centraal staat, er wordt altijd tijd voor je vrijgemaakt als iets niet duidelijk is.

Op naar volgende week!

Ik heb enorm veel geleerd en gedaan in de eerste week van de Traineeship. Mede door de goede sfeer, de professionaliteit en de betrokkenheid van mijn collega’s voelde ik me al snel op mijn plek. Ik kijk uit naar de volgende weken. Meer weten over Online Koplopers? Bekijk dan het Bij ons werken voor potentiële Koplopers en Online marketeers als je een online marketeer nodig hebt!