Bij online marketing detachering denk je mogelijk aan een verbloemd woord voor uitzendkracht. De twee vormen hebben de overeenkomst dat een persoon uitgeleend wordt door de werkgever. Echter heeft detachering vooral voordelen voor een starter binnen de online marketing. Zo krijg je een vast salaris per maand, tegenover een uurloon bij uitzendwerk en kan je niet zomaar ontslagen worden. Daarnaast verdien je algemeen genomen beter en zijn er riante arbeidsvoorwaarden.

Kijkje in de keuken

Als starter binnen de online marketing heb je nog maar weinig kunnen proeven van hoe het er binnen de verschillende specialisaties aan toe gaat bij bedrijven. Het liefst proef je eerst verschillende kleine gerecht alvorens je bepaalt wat het hoofdgerecht gaat worden. Dat maakt detachering bijzonder geschikt doordat je in aanraking komt met verschillende specialisaties en een kijkje in de keuken kunt nemen. Op deze manier ontdek je in korte tijd wat je inhoudelijk motiveert en waar jij enthousiast van wordt. Ook maak je op deze manier kennis met verschillende bedrijfsculturen om te zien welke manier van werken jou het meeste aanspreekt.

Ervaring opdoen

Een ander voordeel is dat je gedurende de periode werkervaring opdoet binnen verschillende teams, werkend aan uiteenlopende projecten met diverse specialiteiten. Perfect om je CV een boost te geven en vooral ook erg leerzaam voor jezelf. Zeker omdat vanuit het werkveld de lat constant hoger wordt gelegd en er nu steeds meer vraag is naar online marketing specialisten i.p.v. allround online marketingmedewerkers. Met actuele vakgerichte kennis ben je een stuk gewilder.

Specialisatie

Hoogopgeleiden met meerdere expertises binnen de online marketing zijn schaars. Om die reden worden functies vandaag de dag nog verder opgesplitst in o.a. content marketing, SEO, web analytics, SEA, e-mailmarketing, online strategie en conversie optimalisatie. In korte tijd veelvuldig van werkgever wisselen om te kijken wat jou het meeste aanspreekt is vaak lastig. Detachering via Online Koplopers heeft dit wel als voordeel.

Drie pijlers

Nu vraag je je af wanneer detachering iets voor jou is. Flexibiliteit, vrijheid en volwassenheid zijn drie voor jou belangrijke onderdelen bij het opdoen van kennis als online marketing starter. Per slot van rekening zijn de werkzaamheden divers en kom je na een periode weer terecht in een nieuwe werkomgeving met een andere functieomschrijving. Daar dien je jezelf opnieuw te bewijzen binnen de organisatie waar je met een nieuwe uitdaging aan de slag mag. Dit is vooral ook positief doordat jij je volledig kan focussen op online marketing met leuke collega’s zonder meegesleept te worden in het politieke doolhof dat de werkvloer heet. Je krijgt, vooral ook door de kortere tijd dat je voor een organisatie aan de slag gaat, de ruimte om online marketing gerelateerde zaken naar je toe te trekken. En dan vooral ook zaken waar jij enthousiast van wordt. Werkzaamheden die minder motiverend zijn mag je laten liggen en zijn niet jou pakkie-an. Communicatie is in deze belangrijk waarbij ondersteuning wordt geboden vanuit Online Koplopers.

Heeft online marketing detachering jouw interesse getrokken? Solliciteer dan vandaag nog en laat ons weten waarom jij onze nieuwe online koploper moet worden.