Leermethode 2018-02-01T23:07:19+00:00

Leermethode

De leerpiramide van Bales brengt in kaart welke vormen van leren meer en minder effectief zijn. Dit onderzoek wordt nog steeds breed gedragen onder onderwijskundigen. Uit dit onderzoek blijkt dat praktisch uitvoeren, adviseren, presenteren en discussiëren de meest effectieve manieren van leren zijn.

Het Koplopers Traineeship is gebaseerd op dit model en maakt gebruik van de Koplopers leercirkel. De eerste 9 weken van het Koplopers Traineeship bestaat uit verschillende leerblokken waarin deze leercirkel wordt doorlopen. De leerblokken die worden behandeld zijn terug te vinden in het lesprogramma.

Elk blok ziet er als volgt uit

Solliciteren

Dit is waarom jij wilt solliciteren

Sta je aan het begin van je carrière en wil je Koploper worden binnen het online marketingvak? Dan is het Koplopers Traineeship iets voor jou!

Door een effectieve leermethodiek en professionele begeleiding leer je in de eerste 9 weken van het traineeship de basis van online marketing bij online marketing bureau DBOM. Hierna zet je jouw kwaliteiten in om bij bedrijven op de werkvloer een bijdrage te leveren aan online succes. Tijdens deze periode krijg je continu aanvullende trainingen om online koploper te blijven!

Tijdens het Koplopers Traineeship leer je onder andere:

  • Om samen met de klant een online strategie te ontwikkelen
  • Diverse online marketing methodes in te zetten
  • Waar je krachten liggen en hoe je deze het beste in kunt zetten
  • Waar jouw valkuilen liggen en hoe je hier aan kunt werken

Bekijk de vacature en ons koplopers lesprogramma of solliciteer direct via het sollicitatie formulier. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Doe ook maar gelijk die nieuwsbrief!