Loading...
Koplopers Traineeship 2018-02-02T10:45:27+00:00

Welkom bij het Koplopers Traineeship

Als koploper krijg je online marketingtraining waarbij je direct de theorie in praktijk brengt bij de vele opdrachtgevers van het gerenommeerde online marketingbureau DBOM. Daarna krijg je de kans om je online marketing carrière een vliegende start te geven door bij een of meerdere bedrijven aan zeer uiteenlopende online marketing opdrachten te werken. In deze fase krijg je elke maand aanvullende trainingen om aan kop te blijven!

Hoe ziet het Koplopers Traineeship eruit?

Solliciteren

Dit is waarom jij wilt solliciteren

Sta je aan het begin van je carrière en wil je Koploper worden binnen het online marketingvak? Dan is het Koplopers Traineeship iets voor jou!

Door een effectieve leermethodiek en professionele begeleiding leer je in de eerste 9 weken van het traineeship de basis van online marketing bij online marketing bureau DBOM. Hierna zet je jouw kwaliteiten in om bij bedrijven op de werkvloer een bijdrage te leveren aan online succes. Tijdens deze periode krijg je continu aanvullende trainingen om online koploper te blijven!

Tijdens het Koplopers Traineeship leer je onder andere:

  • Om samen met de klant een online strategie te ontwikkelen
  • Diverse online marketing methodes in te zetten
  • Waar je krachten liggen en hoe je deze het beste in kunt zetten
  • Waar jouw valkuilen liggen en hoe je hier aan kunt werken

Bekijk de vacature en ons koplopers lesprogramma of solliciteer direct via het sollicitatie formulier. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Doe ook maar gelijk die nieuwsbrief!