Junior/medior Content Marketeer

Online Koplopers brengt mooie opdrachtgevers en de nieuwe generatie content marketeers samen. Dit doen we door content marketeers met 1/2 – 4 jaar content marketing ervaring bij bedrijven in te zetten, met de specialistische back-up van digital agency Endeavour Group. Voor complexe of strategische vraagstukken is er altijd een senior specialist beschikbaar om mee te sparren. Ideaal toch?

Online Koplopers werkt voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers, van B2B tot e-commerce. Wil je ervaring opdoen bij een of meerdere opdrachtgevers? Wil je (nog) meer leren over content marketing en je eventueel verbreden (bijv. in SEA, SEO & Analytics) middels aanvullende trainingen en masterclasses? Heb je al kennis van social media, copywriting en design en zoek je naar een tweede of derde stap in je carrière?

Op dit moment zoeken wij een content marketeer met 1 tot 3 jaar content marketing ervaring om ons team te versterken. Word Online Koploper en help ons mee om onze missie te volbrengen!

Waarom wil je een Online Koploper worden?

Je krijgt elke maand aanvullende online marketing trainingen om aan kop te blijven.

Je kunt gebruik maken van senior kennis zodat je continu bijleert en optimaal kan presteren.

Je doet waardevolle ervaring op omdat je bij verschillende bedrijven aan uiteenlopende opdrachten werkt.

Naast zelfontwikkeling vinden wij plezier het allerbelangrijkste in ons vak!

Zij gingen je voor

“Ik heb bij Online Koplopers enorm veel geleerd. Niet alleen bij de trainingen, maar juist ook bij de klant. Door de vele verschillende opdrachten, weet ik nu elk product of service sterk in de markt te zetten."

Noortje van WarmerdamOnline Koploper

“Als je ambities hebt en het jou wat lijkt om bij diverse klanten en branches heel snel heel waardevolle ervaring op allerlei Online Marketing vlakken op te doen én als je geen hekel hebt aan legendarische vrijmibo’s en team uitjes, dan móét je bij OK komen werken.”

IsiOnline Koploper

“Werken bij Online Koplopers is de perfecte start voor een online marketeer. Je gaat: veel leren in een korte tijd, leert enthousiaste mensen kennen en werkt voor toffe klanten. Wat wil je nog meer!"

MitchelOnline Koploper
tekort aan online marketeers

Wat we van jou vragen

 • 1 – 3 jaar content marketing ervaring (zowel copywriting als design)
 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding
 • Nederlands sprekend
 • No nonsense mentaliteit, ondernemende persoonlijkheid & creativiteit

Wat we jou te bieden hebben

 • Extra trainingen en back-up van senior online marketing specialisten
 • Mogelijkheid om je te verbreden en meer te leren over SEA, SEO, UX, Social, E-mail, Marketing automation, Analytics & CRO.
 • Inspirerende werkomgeving waar plezier en zelfontwikkeling centraal staat
 • Fulltime arbeidscontract met marktconform salaris
 • Leuke uitjes, borrels, feestjes en een vakantie!
 • Pensioenregeling
 • Macbook pro

Selectieprocedure
De selectieprocedure bestaat uit 3 onderdelen. Eerst heb je een telefonisch kennismakingsgesprek waarin we het vooral over jou als persoon hebben. Vervolgens heb je een gesprek met een senior online marketeer waarin we jouw toekomstige carrière in de online/content marketing bespreken. Het laatste onderdeel bestaat uit een assessment. Wij geven je een praktische case en opdracht mee, die we later op kantoor zullen bespreken.

Startdatum: samen te bepalen
Locatie: remote en/of bij een opdrachtgever in de randstad 

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier content marketeer

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bekijk onze Instagram feed

Wil je op de hoogte blijven van online marketing trends en het laatste nieuws van Online Koplopers? Volg ons dan op Instagram!