Interim Online Marketeer inhuren

Heb jij een interim online marketeer nodig ter versterking van jouw online marketing afdeling? Of wil jij een online marketing functie opvullen voor zo kort of lang als jij zelf wilt? Een interim online marketeer inhuren is een perfecte oplossing wanneer je wat extra helpende handjes nodig hebt.

Online Koplopers bestaat uit een groep ondernemende, nieuwsgierige interim online marketeers die graag voorop lopen. Wij werken voor 1 t/m 5 dagen per week bij bedrijven om écht online groei te realiserenBij complexe of strategische vraagstukken kunnen wij namelijk altijd sparren met senior online marketing specialisten. Zelfs de beste online marketeer weet niet alles. Wij hierdoor wel. En dat allemaal voor een aantrekkelijk tarief!

interim online marketeer inhuren

Waarom een interim online marketeer inhuren bij Online Koplopers?

Crème de la crème

Onze interim online marketeers doorstaan een strenge selectie voordat zij aan de slag gaan bij onze opdrachtgevers. Wij leiden ook onze eigen online marketing specialisten op en er zijn maandelijks trainingen zodat zij up-to-date blijven van de nieuwste digitale ontwikkelingen.

Supertarieven

Onze interim marketing tarieven zijn erg voordelig. Denk hierbij aan een uurtarief van €45 - €60, afhankelijk van de opdracht. Doordat wij een heel senior online marketing team achter ons hebben, krijg jij de kennis van een senior marketeer voor een junior tarief.

Zekerheid boven alles

Voor zeer complexe of strategische vragen kunnen wij altijd sparren met onze seniors. Zo lossen we alles voor je op!

Flexibiliteit

Je bepaalt zelf voor hoe lang je een interim online marketeers nodig hebt. Je zit bij ons niet vast aan een contract voor een langere periode en je kunt maandelijks opzeggen.

Hoe kunnen we jouw doel bereiken?

google

SEO

binnen drie maanden vindbaar in Google.

speaker

SEA

bovenaan in Google door advertenties.

web

Web analytics

van data naar concreet online advies.

floppy

Social media

aanwezig én zichtbaar op social.

ruler

Content marketing

autoriteit verhogen met treffende content.

rocket

Online strategie

betere resultaten met een haarscherpe online strategie.

worker

Programmatic Advertising

target je doelgroep nog beter met online ads!

email

E-mail marketing

omzet verhogen met direct mailing.

Wanneer zet je een interim online marketeer in?

Versterking van het online marketing team

Je kunt een interim online markteer inzetten wanneer je een frisse blik van buitenaf nodig hebt. Iemand van buitenaf kan anders tegen dingen aankijken dan een interne werknemer. Dit zorgt vaak voor veel interessante inzichten waar jij zelf misschien nog niet aan gedacht hebt.

Soms heb je ook even extra handjes nodig bij grote projecten. Ook hier is een interim online marketeer perfect voor. De specialist weet tenslotte duidelijk wat zijn of haar taak is en brengt de juiste kennis met zich mee waar op dat moment behoefte aan is. Iedere specialist heeft namelijk zo zijn eigen expertises. Je neemt zo de juiste specialist aan voor de bijpassende werkzaamheden.

Tijdelijke online marketing functie opvullen

Je kunt ook een interim online marketing specialist inzetten als als jouw vaste online marketing specialist tijdelijk met verlof is of als je in-between online marketeers zit. Je wilt natuurlijk wel dat de online marketing werkzaamheden door blijven lopen in de tussentijd. Een interim online marketeer zorgt ervoor dat de online marketing werkzaamheden door blijven gaan, zonder dat jij eerst op zoek moet gaan naar een vaste kracht. Het zou zonde zijn als alles in de tussentijd stil staat.

Besluit je uiteindelijk dat de interim online marketeer zo goed in jouw team past dat je niet meer zonder wilt? Dan kunnen we onderling een afspraak maken om de interim digital marketing specialist voor langere tijd in te zetten of juist over te laten nemen door jullie organisatie.

Hoe haal je een Online Koploper in huis?

Oriënterend gesprek

Tijdens de oriëntatie bespreken we jouw wensen en onderzoeken we in hoeverre onze Online Koplopers aansluiten op jouw organisatie.

Voorstel & introductie

Na ons oriënterend gesprek selecteren we de beste match uit ons team voor jouw organisatie. Deze Online Koploper stellen we aan je voor.

Start pilot samenwerking

Een goed begin is het halve werk. Onze Online Koploper draait een maand mee in jouw organisatie om te kijken of de match ook inderdaad juist is.

Klaar voor de lancering?

Gedurende de pilot bespreken we of de match klopt. Zo ja? Dan starten we de samenwerking. Zo nee? Dan zoeken we een andere, geschikte match voor je.

Interim Online Marketeer inhuren?

 

Wil jij een interim online marketeer inhuren? Geef ons dan een belletje of kom eens langs bij ons op kantoor voor een vrijblijvend gesprek. We gaan dan samen kijken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Je zit nergens aan vast. Besluit jij na het gesprek toch een andere richting op te gaan? Geen nood. Wij respecteren dat volkomen.

IK WIL MEER WETEN

Wat zegt de klant over ons?

interim online marketeer

“Online Koplopers heeft ons heel goed geholpen in de zoektocht van een goede aanpak en het opzetten van de online marketing (SEO, SEA).

Ze hebben ons geholpen te letten op de details en ons scherp te houden. Super!”

Jeroen MinderhoudE-commerce Manager Home Made By

“Online koplopers heeft een mooi concept. Zo vind je alle specialistische kennis onder één dak. En vind je snel de kwaliteit waar naar je op zoek bent.”

NickEigenaar Flow

“Het fijne van de samenwerking met Koplopers is dat zij meedenken met onze organisatie. Wij leren erg veel van de beschikbare methodes op het gebied van online marketing. Het op kantoor aanwezig zijn maakt echt het verschil. Een marketeer die echt part of the team is hebben we nog niet eerder meegemaakt in eerdere samenwerkingen!”

Dario di BellaHead of Tech Directsale

“Online koplopers werkt efficiënt en flexibel, zij hebben de specialistische kennis die mij op het gebied van online ontbreekt. Ik zou ze zeker aanraden bij online uitdagingen en vraagstukken!”

Ed LugtigheidFranchisenemer McDonald’s

“Soms weet een ander nog beter wat bij je past dan jij zelf. Mijn tijd bij Dr. Oetker beviel van beide kanten zo goed dat ik inmiddels in loondienst ben bij Dr. Oetker! Zonder Koplopers was deze goed match nooit op m'n pad gekomen.”

Marlies BlomDigital Content Marketeer Dr. Oetker

“Mooie tent met goeie mensen. Samenwerking met Online Koplopers heeft onze online strategie en leadgeneratie in een enorme stroomversnelling gebracht. Overweeg je Online Koplopers in te zetten? Wil je hierover praten en heb je een nieuwe printer of MFP nodig, dan moet je zeker even contact met mij opnemen.”

Dirk MuntendamCSSD & Marketing Directorm KYOCERA

“Een fijne samenwerking waarbij we de ultieme combinatie ervaren van een online marketeer op de werkvloer met de back-up van een online marketingbureau voor strategie en complexe vraagstukken.”

Chantal DrioelManager Digital Happinez

“Even tijdelijk voor een specifiek project een online marketeer toevoegen aan je team. Het kan. En dan is het ook nog iemand die met een frisse blik naar de klant uitdaging kijkt en niet bang is om open en direct te zeggen: dit kan beter, dit kan scherper. Dat is wat Online Koplopers voor ons betekent. Kortom: bij een volgende gelegenheid, bellen we weer!”

Floris VennemanPlusZorg

Bekijk onze Instagram feed

Wil je op de hoogte blijven van online marketing trends en het laatste nieuws van Online Koplopers? Volg ons dan op Instagram!