Junior/Medior Growth Hacker

De wereld van ‘online’ groeit exponentieel waardoor de vraag naar gekwalificeerde digital professionals alleen maar toeneemt. Specifiek zijn bedrijven meer dan ooit op zoek naar proactieve, performance driven & ondernemende digital natives die middels de growth hacking methodiek het verschil weten te maken. Opleidingen die jonge talenten hierin onderwijzen blijven daarin achter, waardoor er (zelfs in deze gekke tijd) een ernstig tekort aan goede zogenaamde growth marketeers is.

Wij willen het gat tussen de vraag naar en het aanbod van gekwalificeerde growth marketing kennis verkleinen. Dit doen we door mooie opdrachtgevers en de nieuwe generatie growth marketeers samen te brengen. Wij detacheren onze growth marketeers bij bedrijven met de specialistische back-up van digital agency Endeavour Group. Voor complexe of strategische vraagstukken is er altijd een senior growth specialist beschikbaar om mee te sparren. Ideaal toch?

Op dit moment zoeken wij een growth marketeer met 1 tot 3 jaar growth hacking/online marketing ervaring om ons team te versterken. Wil jij Online Koploper worden en help je ons mee om onze missie te volbrengen?

Waarom wil je een Online Koploper worden?

Je krijgt elke maand aanvullende online marketing trainingen om aan kop te blijven.

Je kunt gebruik maken van senior kennis zodat je continu bijleert en optimaal kan presteren.

Je doet waardevolle ervaring op omdat je bij verschillende bedrijven aan uiteenlopende opdrachten werkt.

Naast zelfontwikkeling vinden wij plezier het allerbelangrijkste in ons vak!

Zij gingen je voor

“Ik heb bij Online Koplopers enorm veel geleerd. Niet alleen bij de trainingen, maar juist ook bij de klant. Door de vele verschillende opdrachten, weet ik nu elk product of service sterk in de markt te zetten."

Noortje van WarmerdamOnline Koploper

“Als je ambities hebt en het jou wat lijkt om bij diverse klanten en branches heel snel heel waardevolle ervaring op allerlei Online Marketing vlakken op te doen én als je geen hekel hebt aan legendarische vrijmibo’s en team uitjes, dan móét je bij OK komen werken.”

IsiOnline Koploper

“Werken bij Online Koplopers is de perfecte start voor een online marketeer. Je gaat: veel leren in een korte tijd, leert enthousiaste mensen kennen en werkt voor toffe klanten. Wat wil je nog meer!"

MitchelOnline Koploper
tekort aan online marketeers

Wat we van jou vragen

 • 1 – 3 jaar ervaring met growth hacking
 • 1 – 3 jaar ervaring met e-mail marketing/marketing automation en het bouwen van sales funnels
 • Copywriting skills en haalt er voldoening uit conversiegerichte teksten te schrijven
 • Bij voorkeur ook (basis-)design skills
 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding
 • Een pro-actieve, nieuwsgierige en ondernemende persoonlijkheid

Wat we jou te bieden hebben

 • Fulltime arbeidscontract met marktconform salaris
 • Diverse online marketing certificaten (als je die nog niet hebt)
 • Extra training door senior growth marketing specialisten
 • Een zeer ambitieus team dat graag snel wilt groeien
 • Mogelijkheid om je te verbreden en (nog) meer te leren over onder andere SEO, SEA, Social, E-mail, Marketing automation, Analytics, UX & CRO.
 • Pensioenregeling
 • Macbook Pro

Selectieprocedure
De selectieprocedure bestaat uit 3 onderdelen. Eerst heb je een telefonisch kennismakingsgesprek waarin we het vooral over jou als persoon hebben. Vervolgens heb je een gesprek met een senior growth marketeer waarin we jouw toekomstige carrière verder bespreken. Het laatste onderdeel bestaat uit een assessment. Wij geven je een praktische case en opdracht mee, die we later op kantoor zullen bespreken.

Startdatum: Begin 2021
Locatie: remote en/of bij een opdrachtgever in de randstad 

Sollicitatieformulier junior+ online marketeer

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bekijk onze Instagram feed

Wil je op de hoogte blijven van online marketing trends en het laatste nieuws van Online Koplopers? Volg ons dan op Instagram!