Webanalytics

Het is zover, de campagnes staan. De online kanalen zijn opgezet, er komen meer bezoekers naar de website en er is een toename in conversies. De marketeer kan nu rustig door de ruimte zweven, want het echte werk is gedaan, toch? Natuurlijk niet! Online Koplopers leren van jouw bezoekersgedrag en sturen bij waar nodig!

CONTACT
web

Haal senior kwaliteit in huis, tegen junior tarieven!

Online Koplopers beschikt over gedreven webanalytics specialisten met verstand van zaken. Betaalbaar én met de extra specialistische back-up van online marketingbureau DBOM als kwaliteitswaarborg.

Webanalytics specialist via Online Koplopers

Onze specialisten weten als geen ander hoe zij met data van jouw bezoekers de meeste conversies kunnen behalen. Of je nu op zoek bent naar een vaste of tijdelijke invulling, jouw webanalytics specialist vind je bij Online Koplopers!

Deze bedrijven gingen je voor

Onze beproefde werkwijze

Zoek je een webanalytics specialist of iemand die meerdere disciplines beheerst? Dit is hoe wij te werk gaan!

Oriënterend gesprek

Tijdens de oriëntatie bespreken we jouw wensen en onderzoeken we in hoeverre onze Online Koplopers aansluiten op jouw organisatie.

Voorstel & introductie

Na ons oriënterend gesprek selecteren we de beste match uit ons team voor jouw organisatie. Deze Online Koploper stellen we aan je voor.

Start pilot samenwerking

Een goed begin is het halve werk. Onze Online Koploper draait een maand mee in jouw organisatie om te kijken of de match ook inderdaad juist is.

Klaar voor de lancering?

Gedurende de pilot bespreken we of de match klopt. Zo ja? Dan starten we de samenwerking. Zo nee? Dan zoeken we een andere, geschikte match voor je.