Social media marketing

Een social media specialist is onmisbaar in een wereld waar jouw doelgroep steeds vaker via social media communiceert. Of het nu om de creatieve invulling van je bedrijfspagina gaat, of het optimaal inzetten van slimme social media campagnes. Met de kennis en kunde van onze social media specialisten gaan jouw social media resultaten als een raket!

CONTACT
web

Haal senior kwaliteit in huis, tegen junior tarieven!

Online Koplopers beschikt over gedreven social media specialisten met verstand van zaken. Betaalbaar én met de extra specialistische back-up van online marketingbureau DBOM als kwaliteitswaarborg.

Social media specialist via Online Koplopers

Onze social media specialisten zijn creatief en kunnen met een slimme social media strategie een contentkalender opstellen en daar invulling aan geven. Maar onze social media specialisten zijn ook campaigners. Ze verzinnen prijswinnende campagnes en benaderen jouw doelgroep door te kijken naar unieke beschikbare data; zoals profielen, interesses en sociale relaties. Bovendien kunnen zij met senior social media & influencer marketing specialisten sparren bij complexe of strategische vraagstukken. Kwaliteit verzekerd dus!

Deze bedrijven gingen je voor

Onze beproefde werkwijze

Zoek je een social media specialist of iemand die meerdere disciplines beheerst? Dit is hoe wij te werk gaan!

Oriënterend gesprek

Tijdens de oriëntatie bespreken we jouw wensen en onderzoeken we in hoeverre onze Online Koplopers aansluiten op jouw organisatie.

Voorstel & introductie

Na ons oriënterend gesprek selecteren we de beste match uit ons team voor jouw organisatie. Deze Online Koploper stellen we aan je voor.

Start pilot samenwerking

Een goed begin is het halve werk. Onze Online Koploper draait een maand mee in jouw organisatie om te kijken of de match ook inderdaad juist is.

Klaar voor de lancering?

Gedurende de pilot bespreken we of de match klopt. Zo ja? Dan starten we de samenwerking. Zo nee? Dan zoeken we een andere, geschikte match voor je.