SEO: Search Engine Optimization

Op zoek naar een professionele SEO-specialist? Bijvoorbeeld ter vervanging van een teamlid of als aanvulling van je team?

CONTACT
web

Haal senior kwaliteit in huis, tegen junior tarieven!

Online Koplopers beschikt over gedreven SEO-specialisten met verstand van zaken. Betaalbaar én met de extra specialistische back-up van online marketingbureau DBOM als kwaliteitswaarborg.

SEO specialist via Online Koplopers

Vind jouw SEO specialist via Online Koplopers. Onze betaalbare marketeers met kennis van SEO zijn de onmisbare schakel in jouw team. Omdat hun kennis breder reikt dan alleen SEO, herkennen en bevorderen ze de synergie tussen de verschillende marketingaspecten; een onmisbaar kenmerk van een goede SEO specialist.

Deze bedrijven gingen je voor

Onze beproefde werkwijze

Zoek je een SEO specialist of iemand die meerdere disciplines beheerst? Dit is hoe wij te werk gaan!

Oriënterend gesprek

Tijdens de oriëntatie bespreken we jouw wensen en onderzoeken we in hoeverre onze Online Koplopers aansluiten op jouw organisatie.

Voorstel & introductie

Na ons oriënterend gesprek selecteren we de beste match uit ons team voor jouw organisatie. Deze Online Koploper stellen we aan je voor.

Start pilot samenwerking

Een goed begin is het halve werk. Onze Online Koploper draait een maand mee in jouw organisatie om te kijken of de match ook inderdaad juist is.

Klaar voor de lancering?

Gedurende de pilot bespreken we of de match klopt. Zo ja? Dan starten we de samenwerking. Zo nee? Dan zoeken we een andere, geschikte match voor je.