Online strategie

Goede online marketing begint met een sterke online strategie. Hiermee worden doelen bepaald en de weg er naartoe gepland. Een goede strategie is belangrijk, want je blijft niet aan kop als je niet weet waar je heen gaat. Samen met online marketing agency DBOM starten wij opdrachten met een strategie traject. Onder begeleiding van een senior online strateeg en in samenwerking met de klant maken we een strategie die tot grote hoogte reikt.

CONTACT
web

Haal senior kwaliteit in huis, tegen junior tarieven!

Online Koplopers beschikt over gedreven online strategen met verstand van zaken. Betaalbaar én met de extra specialistische back-up van online marketingbureau DBOM als kwaliteitswaarborg.

Online strategie specialist via Online Koplopers

Onze specialisten weten als geen ander hoe zij een sterke online strategie kunnen opzetten. Of je nu op zoek bent naar een vaste of tijdelijke invulling, jouw online strategie specialist vind je bij Online Koplopers!

Deze bedrijven gingen je voor

Onze beproefde werkwijze

Zoek je een online strategie specialist of iemand die meerdere disciplines beheerst? Dit is hoe wij te werk gaan!

Oriënterend gesprek

Tijdens de oriëntatie bespreken we jouw wensen en onderzoeken we in hoeverre onze Online Koplopers aansluiten op jouw organisatie.

Voorstel & introductie

Na ons oriënterend gesprek selecteren we de beste match uit ons team voor jouw organisatie. Deze Online Koploper stellen we aan je voor.

Start pilot samenwerking

Een goed begin is het halve werk. Onze Online Koploper draait een maand mee in jouw organisatie om te kijken of de match ook inderdaad juist is.

Klaar voor de lancering?

Gedurende de pilot bespreken we of de match klopt. Zo ja? Dan starten we de samenwerking. Zo nee? Dan zoeken we een andere, geschikte match voor je.