E-mail marketing

E-mail marketing is een van de belangrijkste instrumenten van een online marketing strategie. Naast dat een goede e-mail campagne ervoor kan zorgen dat jouw omzet omhoog schiet, zorgt het ook voor beleving bij reeds bestaande klanten. Zij zullen zich meer en meer verbonden voelen met jouw merk. Met de email marketing specialisten van Online Koplopers gaan jouw resultaten door de geluidsbarrière!

CONTACT
web

Haal senior kwaliteit in huis, tegen junior tarieven!

Online Koplopers beschikt over gedreven e-mail marketing specialisten met verstand van zaken. Betaalbaar én met de extra specialistische back-up van online marketingbureau DBOM als kwaliteitswaarborg.

E-mail marketing specialist via Online Koplopers

Het inzetten van e-mail marketing heeft een aantal voordelen. Zo zijn de kosten vaak erg laag, maar kan de opbrengst erg hoog zijn. Met andere woorden, de ROI van emails is hoger dan van veel andere online marketing kanalen. Onze e-mail marketing specialisten staan te popelen om jou te helpen!

Deze bedrijven gingen je voor

Onze beproefde werkwijze

Zoek je een e-mail marketing specialist of iemand die meerdere disciplines beheerst? Dit is hoe wij te werk gaan!

Oriënterend gesprek

Tijdens de oriëntatie bespreken we jouw wensen en onderzoeken we in hoeverre onze Online Koplopers aansluiten op jouw organisatie.

Voorstel & introductie

Na ons oriënterend gesprek selecteren we de beste match uit ons team voor jouw organisatie. Deze Online Koploper stellen we aan je voor.

Start pilot samenwerking

Een goed begin is het halve werk. Onze Online Koploper draait een maand mee in jouw organisatie om te kijken of de match ook inderdaad juist is.

Klaar voor de lancering?

Gedurende de pilot bespreken we of de match klopt. Zo ja? Dan starten we de samenwerking. Zo nee? Dan zoeken we een andere, geschikte match voor je.