E-mail marketing

E-mail marketing 2018-02-21T15:16:36+00:00

E-mail marketing

E-mail marketing is een van de belangrijkste instrumenten van een online marketing strategie. Naast dat een goede e-mail campagne ervoor kan zorgen dat jouw omzet omhoog schiet, zorgt het ook voor beleving bij reeds bestaande klanten. Zij zullen zich meer en meer verbonden voelen met jouw brand.

Het inzetten van e-mail marketing heeft een aantal voordelen. Zo zijn de kosten vaak erg laag, maar kan de opbrengst erg hoog zijn. Met andere woorden, de ROI van emails is hoger dan van veel andere online marketing kanalen. De effectiviteit van e-mail campagnes wordt bepaald door de relevantie en kwaliteit van de email. Het voordeel van de meeste e-mail marketing software is de mogelijkheid om e-mails te personaliseren. Door jouw email database te segmenteren op basis van vertoond gedrag, kunnen online koplopers ervoor zorgen dat jouw e-mails goed aansluiten bij jouw doelgroep.

Online Koplopers worden getraind door het gerenommeerde e-mail marketing bureau Hellodialog. Ook tijdens de detacheringsperiode worden zij ondersteund door specialisten van Hellodialog. Wil je meer weten over Online Koplopers en de manier waarop wij e-mail marketing inzetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem dan snel contact op!