Content marketing

Content marketing 2017-09-06T17:09:14+00:00

Content marketing

Waardevolle en relevante content op een website, geeft mensen een reden om een website te bezoeken en ernaar terug te keren. Slechte content verlaagt het aantal bezoekers drastisch, terwijl sterke content juist een hefboomwerking heeft op de andere methoden van online marketing.  Content marketing is daarom een belangrijke discipline binnen online marketing.

Aan de hand van de kwaliteit van de content, maken bezoekers een inschatting van de waarde van de website. Wanneer bezoekers de content als waardevol beschouwen, zien zij de website ook als waardevol. Bezoekers blijven dan langer op de website en hebben meer interacties met de website. Een bekwame online marketeer weet op deze wijze content marketing te gebruiken om meer conversies te realiseren.

Content geeft bezoekers ook een idee van de identiteit van de website. Het is daarom belangrijk dat de content niet willekeurig is, maar goed past bij het karakter van de website. Een valkuil is dan weer dat de gepubliceerde content niet echt content is, maar verkapte reclame in de vorm van content; bezoekers waarderen dit niet. De verregaande uitwerking van content op bezoekers, maakt dat een expert verantwoordelijk moet zijn voor de content marketing. Geef daarom de verantwoordelijkheid voor de content marketing aan een Online Koploper.

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem dan snel contact op!