NBD Biblion

Wat had NBD Biblion nodig? Iemand die voor korte tijd 2 projecten op zich kon nemen en de strategie voor aankomend jaar kon opzetten. De focus lag bij deze projecten op hetzelfde doel, leads generen. Met een vrij kleine markt, namelijk bibliotheken en scholen in het voortgezet onderwijs (HAVO en VWO), was vooral de customer journey en vervolgens het activeren van de doelgroep enorm belangrijk. Hierbij kwamen verschillende disciplines aanbod, waaronder E-mail marketing, display advertising, social advertising, marketing automation en webanalytics.

Resultaten

Denkend vanuit de customer journey zijn in een tijdspanne van 2 maanden meerdere online campagnes opgezet en een strategie voor het aankomende jaar, waarin alle aspecten van online marketing naar voren komen. De klant staat centraal bij NBD Biblion en Online Koplopers heeft geholpen om hen op de juiste manier te benaderen.

61

Toename in post interactie
86
Toename in inschrijvingen

69

Toename in downloads
8
Toename in volgers

Specialismen

email

E-mail marketing

E-mail marketing is een van de belangrijkste instrumenten van een online marketing strategie. Naast dat een goede e-mail campagne ervoor kan zorgen dat jouw omzet omhoog schiet, zorgt het ook voor beleving bij reeds bestaande klanten.
rocket

Marketing automation

Marketing automation is ‘the next big thing’ binnen online marketing. Simpel gezegd staat deze term voor het automatiseren van jouw leadgeneratie. Bij marketing automation worden nieuwe bezoekers door vooraf bepaalde geautomatiseerde flows geleid.
web

Webanalytics

Onze specialisten weten als geen ander hoe zij met data van jouw bezoekers de meeste conversies kunnen behalen. Of je nu op zoek bent naar een vaste of tijdelijke invulling, jouw webanalytics specialist vind je bij Online Koplopers!
rocket

Online strategie

Goede online marketing begint met een sterke online strategie. Hiermee worden doelen bepaald en de weg er naartoe gepland. Een goede strategie is belangrijk, want je blijft niet aan kop als je niet weet waar je heen gaat.
floppy

Social media marketing

Een social media specialist is onmisbaar in een wereld waar jouw doelgroep steeds vaker via social media communiceert. Of het nu om de creatieve invulling van je bedrijfspagina gaat, of het optimaal inzetten van slimme social media campagnes.
google

SEO: Search Engine Optimization

Onze betaalbare marketeers met kennis van SEO zijn de onmisbare schakel in jouw team. Omdat hun kennis breder reikt dan alleen SEO, herkennen en bevorderen ze de synergie tussen de verschillende marketingaspecten; een onmisbaar kenmerk van een goede SEO specialist.
google

CRO specialist

Het krijgen van bezoekers op jouw website of webshop is belangrijk, maar het is net zo belangrijk om die bezoekers ook daadwerkelijker te laten converteren. Een CRO specialist optimaliseert jouw website om zo het aantal conversies te verhogen.

Wil je meer informatie?

Bijvoorbeeld over onze aanpak, onze specialismen en wat klanten over ons zeggen? Download onze whitepaper dan direct!

DOWNLOAD WHITEPAPER
  • Ontvang meer informatie

    Kom meer te weten over onze aanpak, specialismen en wat klanten over ons zeggen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.