Lawspot.nl

Lawspot.nl is een online bemiddelingsplatform dat rechtszaken doorverkoopt aan coöpererende advocaten. Vaak zijn de leads geen rechtszaken maar een klein geschilletje tussen burgers zonder wettelijke basis. Deze leads zijn van lage kwaliteit en kunnen niet worden doorverkocht. Online Koplopers helpt Lawspot.nl met het verbeteren van de leadkwaliteit. Het doel: 2 ‘sales qualified leads’ per dag.

Wat de klant over ons zegt

Wij werken sinds ruim een jaar met Online Koplopers samen en zijn er heel tevreden over: Door website optimalisaties, SEO en SEA zijn wij beter zichtbaar geworden, is de user experience op onze website meetbaar verbeterd en krijgen wij tenslotte ook meer leads binnen. Door dat elke Koploper continu in contact is met de senior collega’s van het zusterbedrijf DBOM in Haarlem, krijgen wij bovendien continu extra kennis en extra ideeën en strategieën van een heel team geleverd, top!

Maarten Drontmann

Eigenaar

Resultaten

6 maanden na implementatie zien wij dat het doel is bereikt. In totaal werden er in deze periode gemiddeld 3,5 leads per dag gegenereerd waarvan gemiddeld 2,7 gekwalificeerde leads waren. Verschillende SEA campagnes hadden een groot aandeel in het realiseren van dit doel. Door middel van SEO optimalisatie steeg ook het aantal organische leads en ging de kwaliteit van deze leads omhoog (+6%). Inmiddels zijn 80% van alle binnenkomende leads ‘sales qualified leads’ (met stijgende tendens).

3,5

Leads per dag

80

Sales Qualified Leads

25,8

Conversiepercentage stijging

87

Meer conversies

Specialismen

ruler

Contentmarketing

Waardevolle en relevante content op een website, geeft mensen een reden om een website te bezoeken en ernaar terug te keren. Slechte content verlaagt het aantal bezoekers drastisch, terwijl sterke content juist een hefboomwerking heeft op de andere methoden van online marketing.
rocket

Online strategie

Goede online marketing begint met een sterke online strategie. Hiermee worden doelen bepaald en de weg er naartoe gepland. Een goede strategie is belangrijk, want je blijft niet aan kop als je niet weet waar je heen gaat.
web

Webanalytics

Onze specialisten weten als geen ander hoe zij met data van jouw bezoekers de meeste conversies kunnen behalen. Of je nu op zoek bent naar een vaste of tijdelijke invulling, jouw webanalytics specialist vind je bij Online Koplopers!
google

SEO: Search Engine Optimization

Onze betaalbare marketeers met kennis van SEO zijn de onmisbare schakel in jouw team. Omdat hun kennis breder reikt dan alleen SEO, herkennen en bevorderen ze de synergie tussen de verschillende marketingaspecten; een onmisbaar kenmerk van een goede SEO specialist.
google

CRO specialist

Het krijgen van bezoekers op jouw website of webshop is belangrijk, maar het is net zo belangrijk om die bezoekers ook daadwerkelijker te laten converteren. Een CRO specialist optimaliseert jouw website om zo het aantal conversies te verhogen.

Wil je meer informatie?

Bijvoorbeeld over onze aanpak, onze specialismen en wat klanten over ons zeggen? Download onze whitepaper dan direct!

DOWNLOAD WHITEPAPER
  • Ontvang meer informatie

    Kom meer te weten over onze aanpak, specialismen en wat klanten over ons zeggen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.