Lawspot.nl

Lawspot.nl is een online bemiddelingsplatform dat rechtszaken doorverkoopt aan coöpererende advocaten. Vaak zijn de leads geen rechtszaken maar een klein geschilletje tussen burgers zonder wettelijke basis. Deze leads zijn van lage kwaliteit en kunnen niet worden doorverkocht. Online Koplopers helpt Lawspot.nl met het verbeteren van de leadkwaliteit. Het doel: 2 ‘sales qualified leads’ per dag.

Wat de klant over ons zegt

Wij werken sinds ruim een jaar met Online Koplopers samen en zijn er heel tevreden over: Door website optimalisaties, SEO en SEA zijn wij beter zichtbaar geworden, is de user experience op onze website meetbaar verbeterd en krijgen wij tenslotte ook meer leads binnen. Door dat elke Koploper continu in contact is met de senior collega’s van het zusterbedrijf DBOM in Haarlem, krijgen wij bovendien continu extra kennis en extra ideeën en strategieën van een heel team geleverd, top!

Maarten Drontmann

Eigenaar

Resultaten

6 maanden na implementatie zien wij dat het doel is bereikt. In totaal werden er in deze periode gemiddeld 3,5 leads per dag gegenereerd waarvan gemiddeld 2,7 gekwalificeerde leads waren. Verschillende SEA campagnes hadden een groot aandeel in het realiseren van dit doel. Door middel van SEO optimalisatie steeg ook het aantal organische leads en ging de kwaliteit van deze leads omhoog (+6%). Inmiddels zijn 80% van alle binnenkomende leads ‘sales qualified leads’ (met stijgende tendens).

3,5

Leads per dag

80

Sales Qualified Leads

25,8

Conversiepercentage stijging

87

Meer conversies

Specialismen