Kyocera

Lead generatie is een uitdaging voor iedere B2B organisatie, vooral bij ‘niet-tastbare’ oplossingen. Om hun lead generatie efforts te verbeteren heeft Kyocera Nederland de lead generatie van een externe partij intern ondergebracht. Het doel van Kyocera was om 300 ‘sales qualified leads’ binnen 6 maanden na implementatie te behalen.

Wat de klant over ons zegt

Mooie tent met goeie mensen. Samenwerking met Online Koplopers heeft onze online strategie en leadgeneratie in een enorme stroomversnelling gebracht. Overweeg je Online Koplopers in te zetten? Wil je hierover praten en heb je een nieuwe printer of MFP nodig, dan moet je zeker even contact met mij opnemen.

Dirk Muntendam

CSSD & Marketing Director KYOCERA

Resultaten

6 maanden na implementatie zien wij dat het doel ruimschoots is bereikt. In de laatste maanden werd gemiddeld maar liefst 200 leads per maand behaald.

180

Stijging aantal leads per maand

3233

Toename in leads per maand

51

Daling in kosten per lead

238%

Toename in Facebook volgers

Specialismen

speaker

SEA: Search Engine Advertising

In de huidige banenmarkt zijn SEA-specialisten ontzettend lastig te vinden. Online Koplopers brengt de betaalbare oplossing. Bij ons vind je deskundige SEA-specialisten, tegen eerlijke tarieven.
rocket

Online strategie

Goede online marketing begint met een sterke online strategie. Hiermee worden doelen bepaald en de weg er naartoe gepland. Een goede strategie is belangrijk, want je blijft niet aan kop als je niet weet waar je heen gaat.
google

SEO: Search Engine Optimization

Onze betaalbare marketeers met kennis van SEO zijn de onmisbare schakel in jouw team. Omdat hun kennis breder reikt dan alleen SEO, herkennen en bevorderen ze de synergie tussen de verschillende marketingaspecten; een onmisbaar kenmerk van een goede SEO specialist.
web

Webanalytics

Onze specialisten weten als geen ander hoe zij met data van jouw bezoekers de meeste conversies kunnen behalen. Of je nu op zoek bent naar een vaste of tijdelijke invulling, jouw webanalytics specialist vind je bij Online Koplopers!
google

CRO specialist

Het krijgen van bezoekers op jouw website of webshop is belangrijk, maar het is net zo belangrijk om die bezoekers ook daadwerkelijker te laten converteren. Een CRO specialist optimaliseert jouw website om zo het aantal conversies te verhogen.

Wil je meer informatie?

Bijvoorbeeld over onze aanpak, onze specialismen en wat klanten over ons zeggen? Download onze whitepaper dan direct!

DOWNLOAD WHITEPAPER
  • Ontvang meer informatie

    Kom meer te weten over onze aanpak, specialismen en wat klanten over ons zeggen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.