KNVB

De KNVB Voetbalkampen is een bekend concept. Al vier jaar is het een terugkerend evenement met een aantal vaste klanten. De eerste editie kende in totaal zo’n 100 inschrijvingen. Dit jaar was het doel om 700 tickets te verkopen en daarnaast de merkbekendheid van de KNVB Voetbalkampen te vergroten.

Vervolgens was het taak om de doelgroep in iedere fase naar aanloop van het evenement op de juiste manier te benaderen.

Wat de klant over ons zegt

De samenwerking voelde vanaf moment 1 goed! Mede dankzij Online Koplopers hebben we mooie content voor, tijdens en na de KNVB Voetbalkampen kunnen realiseren en deelnemers en ouders kunnen bedienen.

Martijn Ehlhard

Project Manager KNVB Voetbalkampen

Resultaten

Na het implementeren van de contentstrategie en het testen van verschillende soorten content steeg het aantal social followers met 112% (naar een totaal van 4976). Het bereik steeg op Facebook met 231% (naar 1912 per post) en op Instagram met 310% (naar 403 per post). Ook het doel van 700 tickets werd ruimschoots behaald, de knvb voetbalkampen werden in 2019 voor het eerst volledig uitverkocht.

231

Stijging bereik Facebook

310

Stijging bereik Instagram

700

Verkochte Tickets

112

Stijging in social followers

Specialismen

email

E-mail marketing

E-mail marketing is een van de belangrijkste instrumenten van een online marketing strategie. Naast dat een goede e-mail campagne ervoor kan zorgen dat jouw omzet omhoog schiet, zorgt het ook voor beleving bij reeds bestaande klanten.
web

Webanalytics

Onze specialisten weten als geen ander hoe zij met data van jouw bezoekers de meeste conversies kunnen behalen. Of je nu op zoek bent naar een vaste of tijdelijke invulling, jouw webanalytics specialist vind je bij Online Koplopers!
floppy

Social media marketing

Een social media specialist is onmisbaar in een wereld waar jouw doelgroep steeds vaker via social media communiceert. Of het nu om de creatieve invulling van je bedrijfspagina gaat, of het optimaal inzetten van slimme social media campagnes.

Wil je meer informatie?

Bijvoorbeeld over onze aanpak, onze specialismen en wat klanten over ons zeggen? Download onze whitepaper dan direct!

DOWNLOAD WHITEPAPER
  • Ontvang meer informatie

    Kom meer te weten over onze aanpak, specialismen en wat klanten over ons zeggen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.