HOME MADE BY

Kunnen wij ons bestand van 70 fysieke winkels online inzetten om de verkoop van Home Made By producten te versterken?

Met deze vraag kwam Home Made By naar Online Koplopers
. Geen alledaagse vraag en daarom ook geen alledaagse aanpak. Na de online mogelijkheden strategisch in kaart te hebben gebracht werd besloten ‘campagne-pakketten’ voor de deelnemende winkels te introduceren. Hierbij konden deze winkels kiezen uit op maat gemaakte online campagne-paketten voor verschillende budgetten. Vervolgens werd voor elke deelnemende winkel een passend online campagne traject opgezet.

Wat de klant over ons zegt

Home Made By werkt met veel verschillende retail partners. Online koplopers heeft ons heel goed geholpen in de zoektocht van een goede aanpak en het opzetten van de online marketing (SEO, SEA).

Jeroen Minderhoud

Marketing & E-commerce Manager, HOME MADE BY.

Resultaten

De resultaten van deze online ‘pakket-strategie’ liegen er niet om. Waar het gemiddelde aantal actieve bezoekers in 2017 en 2018 nog op 200 lag, steeg dit aantal naar aanleiding van de campagnes tot maar liefst 1000 actieve dagelijkse bezoekers in 2019! Hiervan is 70% een nieuwe bezoekers. Het aantal bezoekers van de product pagina’s steeg even hard mee, een stijging van 520% in 2019 ten opzichte van het jaar daarvoor.

500

STIJGING ACTIEVE WEBSITE BEZOEKERS

520

STIJGING PRODUCT PAGINA BEZOEKERS

Specialismen

speaker

SEA: Search Engine Advertising

In de huidige banenmarkt zijn SEA-specialisten ontzettend lastig te vinden. Online Koplopers brengt de betaalbare oplossing. Bij ons vind je deskundige SEA-specialisten, tegen eerlijke tarieven.
web

Webanalytics

Onze specialisten weten als geen ander hoe zij met data van jouw bezoekers de meeste conversies kunnen behalen. Of je nu op zoek bent naar een vaste of tijdelijke invulling, jouw webanalytics specialist vind je bij Online Koplopers!
rocket

Online strategie

Goede online marketing begint met een sterke online strategie. Hiermee worden doelen bepaald en de weg er naartoe gepland. Een goede strategie is belangrijk, want je blijft niet aan kop als je niet weet waar je heen gaat.
google

SEO: Search Engine Optimization

Onze betaalbare marketeers met kennis van SEO zijn de onmisbare schakel in jouw team. Omdat hun kennis breder reikt dan alleen SEO, herkennen en bevorderen ze de synergie tussen de verschillende marketingaspecten; een onmisbaar kenmerk van een goede SEO specialist.
google

CRO specialist

Het krijgen van bezoekers op jouw website of webshop is belangrijk, maar het is net zo belangrijk om die bezoekers ook daadwerkelijker te laten converteren. Een CRO specialist optimaliseert jouw website om zo het aantal conversies te verhogen.

Wil je meer informatie?

Bijvoorbeeld over onze aanpak, onze specialismen en wat klanten over ons zeggen? Download onze whitepaper dan direct!

DOWNLOAD WHITEPAPER
  • Ontvang meer informatie

    Kom meer te weten over onze aanpak, specialismen en wat klanten over ons zeggen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.