Happinez

Wat had Happinez nodig? Iemand die hen op alle vlakken ondersteunt op het gebied van online marketing.

Het volledige plaatje werd in kaart gebracht met de lange termijn en strategie in het vizier. Onder leiding van de Digital Manager worden alle disciplines verder uitgewerkt. Denk aan emailmarketing, SEA, SEO en social media advertising. Alles komt aan bod bij Happinez waarbij de uitingen in synergie moeten zijn.

Wat de klant over ons zegt

Een fijne samenwerking waarbij we de ultieme combinatie ervaren van een online marketeer op de werkvloer met de back-up van een online marketingbureau voor strategie en complexe vraagstukken.

Chantal Drioel

Manager Digital Happinez

Resultaten

Het resultaat tot nu toe is een plan voor het aankomende jaar waarin is vastgesteld welke producten, trainingen en abonnementen op welk moment worden aangejaagd. Segmentatie van de doelgroepen is hierbij een belangrijk onderdeel. De juiste boodschap moet bij de juiste persoon aankomen. Je wilt dat de boodschap persoonlijk en relevant is voor de fan. De Happinez lezer, fan en consument staan in het middelpunt en Online Koplopers helpt Happinez om hen op de juiste manier te benaderen.

Specialismen

speaker

SEA: Search Engine Advertising

In de huidige banenmarkt zijn SEA-specialisten ontzettend lastig te vinden. Online Koplopers brengt de betaalbare oplossing. Bij ons vind je deskundige SEA-specialisten, tegen eerlijke tarieven.
floppy

Social media marketing

Een social media specialist is onmisbaar in een wereld waar jouw doelgroep steeds vaker via social media communiceert. Of het nu om de creatieve invulling van je bedrijfspagina gaat, of het optimaal inzetten van slimme social media campagnes.
web

Webanalytics

Onze specialisten weten als geen ander hoe zij met data van jouw bezoekers de meeste conversies kunnen behalen. Of je nu op zoek bent naar een vaste of tijdelijke invulling, jouw webanalytics specialist vind je bij Online Koplopers!
rocket

Online strategie

Goede online marketing begint met een sterke online strategie. Hiermee worden doelen bepaald en de weg er naartoe gepland. Een goede strategie is belangrijk, want je blijft niet aan kop als je niet weet waar je heen gaat.

Wil je meer informatie?

Bijvoorbeeld over onze aanpak, onze specialismen en wat klanten over ons zeggen? Download onze whitepaper dan direct!

DOWNLOAD WHITEPAPER
  • Ontvang meer informatie

    Kom meer te weten over onze aanpak, specialismen en wat klanten over ons zeggen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.