Flow cosmetics

Flow Cosmetics verkoopt biologische en natuurlijke cosmetica. De vraag hierbij was helder: de online conversies vergroten middels online marketing. Voordat je verkeer naar een website brengt is het natuurlijk wel belangrijk dat de website gebruiksvriendelijk is en uitstraalt wat je uit wilt stralen als merk. De Shopify website hebben we eerst onder handen genomen samen met het webdesign bureau Brewwwers. Daarna hebben we een strategisch plan gemaakt om te bepalen welke marketing middelen we inzetten om de verkoop te stimuleren. Vervolgens een uitgebreide SEO scan om de vindbaarheid te verbeteren. Momenteel zijn we aan adverteren via social media en Google Shopping. In deze campagnes testen we veel om het zo optimaal mogelijk uit te voeren.

Wat de klant over ons zegt

“Online koplopers heeft een mooi concept. Zo vind je alle specialistische kennis onder één dak. En vind je snel de kwaliteit waar naar je op zoek bent.”

Nick – Eigenaar Flow cosmetics

Resultaten

Tot nu toe is het resultaat ten eerste een geheel vernieuwde website met een beter design en gebruiksvriendelijkheid. Ook de vindbaarheid en positie in Google is verbeterd dankzij de technische scan. Tot slot komt er door het inzetten van de juiste social media campagne structureel meer verkeer naar de website en vinden er aankopen plaats van deze bezoekers. We blijven de campagnes monitoren en verbeteren om hier het maximale uit te halen.

Specialismen

google

SEO: Search Engine Optimization

Onze betaalbare marketeers met kennis van SEO zijn de onmisbare schakel in jouw team. Omdat hun kennis breder reikt dan alleen SEO, herkennen en bevorderen ze de synergie tussen de verschillende marketingaspecten; een onmisbaar kenmerk van een goede SEO specialist.
web

Webanalytics

Onze specialisten weten als geen ander hoe zij met data van jouw bezoekers de meeste conversies kunnen behalen. Of je nu op zoek bent naar een vaste of tijdelijke invulling, jouw webanalytics specialist vind je bij Online Koplopers!
rocket

Online strategie

Goede online marketing begint met een sterke online strategie. Hiermee worden doelen bepaald en de weg er naartoe gepland. Een goede strategie is belangrijk, want je blijft niet aan kop als je niet weet waar je heen gaat.
floppy

Social media marketing

Een social media specialist is onmisbaar in een wereld waar jouw doelgroep steeds vaker via social media communiceert. Of het nu om de creatieve invulling van je bedrijfspagina gaat, of het optimaal inzetten van slimme social media campagnes.
google

CRO specialist

Het krijgen van bezoekers op jouw website of webshop is belangrijk, maar het is net zo belangrijk om die bezoekers ook daadwerkelijker te laten converteren. Een CRO specialist optimaliseert jouw website om zo het aantal conversies te verhogen.

Wil je meer informatie?

Bijvoorbeeld over onze aanpak, onze specialismen en wat klanten over ons zeggen? Download onze whitepaper dan direct!

DOWNLOAD WHITEPAPER
  • Ontvang meer informatie

    Kom meer te weten over onze aanpak, specialismen en wat klanten over ons zeggen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.