Flow cosmetics

Flow Cosmetics verkoopt biologische en natuurlijke cosmetica. De vraag hierbij was helder: de online conversies vergroten middels online marketing. Voordat je verkeer naar een website brengt is het natuurlijk wel belangrijk dat de website gebruiksvriendelijk is en uitstraalt wat je uit wilt stralen als merk. De Shopify website hebben we eerst onder handen genomen samen met het webdesign bureau Brewwwers. Daarna hebben we een strategisch plan gemaakt om te bepalen welke marketing middelen we inzetten om de verkoop te stimuleren. Vervolgens een uitgebreide SEO scan om de vindbaarheid te verbeteren. Momenteel zijn we aan adverteren via social media en Google Shopping. In deze campagnes testen we veel om het zo optimaal mogelijk uit te voeren.

Wat de klant over ons zegt

“Online koplopers heeft een mooi concept. Zo vind je alle specialistische kennis onder één dak. En vind je snel de kwaliteit waar naar je op zoek bent.”

Nick – Eigenaar Flow cosmetics

Resultaten

Tot nu toe is het resultaat ten eerste een geheel vernieuwde website met een beter design en gebruiksvriendelijkheid. Ook de vindbaarheid en positie in Google is verbeterd dankzij de technische scan. Tot slot komt er door het inzetten van de juiste social media campagne structureel meer verkeer naar de website en vinden er aankopen plaats van deze bezoekers. We blijven de campagnes monitoren en verbeteren om hier het maximale uit te halen.

Specialismen