DREAMCATCH

Dreamcatch is een bedrijf dat de B2B fondsenwerving verzorgt voor goede doelen. De wens van Dreamcatch was om het team van call agents uit te breiden. Aan Online Koplopers dus de taak om topkwaliteit sollicitanten binnenhalen.

Waar te beginnen? Een vraag als deze begint bij het bepalen van de behoefte van de doelgroep. Zorg dat je weet wie je doelgroep is en wat hun behoeften zijn. Alleen op deze manier kun jij je doelgroep ├ęcht bereiken. Vervolgens was het zaak om in iedere fase van de customer journey de juiste content bij de behoefte van de doelgroep te kiezen. Met als einddoel het vangen van een droom;) nieuwe toppers voor het Dreamcatch team!

Wat de klant over ons zegt

Sinds de zomer 2018 werkt 1 dag per week een Online Koploper bij ons op kantoor, zodat Dreamcatch online beter vindbaar is en de online werving soepel verloopt via verschillende social media kanalen. Bij lastige vraagstukken kan de Online Koploper altijd terecht bij een Senior om te klankborden. Wij zijn super tevreden met de kwaliteit en de resultaten!

Philine van der Giesen

Eigenaar

Resultaten

Bij de acquisitie van sollicitanten denk je misschien al gauw aan LinkedIn. Maar juist door verschillende kanalen te testen en vervolgens de focus te leggen op de kanalen met de beste ROI hebben we mooie resultaten kunnen behalen. Deze strategie leverde Dreamcatch maar liefst 31 kwalitatieve sollicitanten op.

31

Potentiele Dreamcatch toppers

Specialismen

speaker

SEA: Search Engine Advertising

In de huidige banenmarkt zijn SEA-specialisten ontzettend lastig te vinden. Online Koplopers brengt de betaalbare oplossing. Bij ons vind je deskundige SEA-specialisten, tegen eerlijke tarieven.
web

Webanalytics

Onze specialisten weten als geen ander hoe zij met data van jouw bezoekers de meeste conversies kunnen behalen. Of je nu op zoek bent naar een vaste of tijdelijke invulling, jouw webanalytics specialist vind je bij Online Koplopers!
rocket

Online strategie

Goede online marketing begint met een sterke online strategie. Hiermee worden doelen bepaald en de weg er naartoe gepland. Een goede strategie is belangrijk, want je blijft niet aan kop als je niet weet waar je heen gaat.
google

SEO: Search Engine Optimization

Onze betaalbare marketeers met kennis van SEO zijn de onmisbare schakel in jouw team. Omdat hun kennis breder reikt dan alleen SEO, herkennen en bevorderen ze de synergie tussen de verschillende marketingaspecten; een onmisbaar kenmerk van een goede SEO specialist.
floppy

Social media marketing

Een social media specialist is onmisbaar in een wereld waar jouw doelgroep steeds vaker via social media communiceert. Of het nu om de creatieve invulling van je bedrijfspagina gaat, of het optimaal inzetten van slimme social media campagnes.
google

CRO specialist

Het krijgen van bezoekers op jouw website of webshop is belangrijk, maar het is net zo belangrijk om die bezoekers ook daadwerkelijker te laten converteren. Een CRO specialist optimaliseert jouw website om zo het aantal conversies te verhogen.

Wil je meer informatie?

Bijvoorbeeld over onze aanpak, onze specialismen en wat klanten over ons zeggen? Download onze whitepaper dan direct!

DOWNLOAD WHITEPAPER
  • Ontvang meer informatie

    Kom meer te weten over onze aanpak, specialismen en wat klanten over ons zeggen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.